Närhetsbehov × 10

I morse när jag skulle väcka Felix stack detta lilla huvud fram, Zigge. Närhetsbehovet är stort! Även hos de andra två katterna, men de är inte med oss i stugan denna helg. Ska var med hela tiden, "kryper ur pälsen". Men det är så jag vill ha det! :)

Fiskepremiär

Årets premiär fiske är avklarat! Denna skedde på vår brygga en stund innan solen skulle försvinna bakom trädtopparna. Mysigt! Fiskelyckan var dock inte bra, ingen fisk. Skam den som ger sig, kommer prova igen en annan dag.

Legobygge

Fanta, PimPim, Kalle Anka och legobygge är något Felix tycker om! :)

Helsingb♡rg

Idag innan lunch bestämde vi oss för att åka in till Helsingborg och gå och strosa längst hamnpromenaden bort till Fria bad. Vädret som det bjöds på var sommarväder, 23ºc. Inte illa för att vara i april och under påsk! Vattnet var enligt barnen inte alls skönt dock! Men varsin glass åts med stor aptit, svalkande. När man har en sådan här dag så ser man verkligen fram emot sommaren!

Påsken

Påsken i Skåne har jag tillbringat med familjen. Vi har umgåtts och ätit gott!

Kusinmys

I fredags träffades alla fyra kusinerna för första gången sedan lillan föddes.
♡♡♡!

Hejdå Ullared!

Tack för denna gång! Nu drar jag och familjen till Skåne och nya äventyr!
Fullastat!

Ullared

Idag vaknade jag kl. 3.45 för att en timme senare sitta i bilen på väg till Ullared. Efter en trevlig dag med massa shopping börjar nu krafterna ta slut och kudden väntar. Det har blivit både massa kläder och annat smått och gott, kommer bli väldigt fullt i bilen! Imorgon blir det ett besök till på Gekås innan det blir dax att åka till Skåne.
Jag och Felix "träffade" på Morgan och Ola-Conny.

Klassfest

Felix har i kväll haft klassfest i skolan. Enligt honom var det en "väldigt lyckad och bra fest".
Jag var en av föräldrarna som var med och fixade. Vi hade bestämt att de fem första på klasslistan hade som ansvar att denna termin anordna något för klassen och B som i Birgersson kommer tidigt i alfabetet.

Popcorn

Popcornen hamnar inte bara i munnen :)

Film kväll!

Idag har jag och barnen mys/film kväll. Just nu tittar vi på filmen som Felix valt, Turbo. Mannen min är på kryssning med killgänget (eller för att vara mer exakt, med gubbgänget).

RSS 2.0