Räkfrossa

Jag och Anders skulle smaka på några räkor ikväll, lättare sagt än gjort! Vi har tre katter som också vill vara med att dela på det goda.

Fjärilshuset

Denna vecka har barnen haft sportlov, de var verkligen värda lite ledigt!
Idag åkte vi till Fjärilshuset, Hagaparken. Mängder av vackra fjärilar i alla möjliga färger och storlekar flög fritt omkring oss. Tittade även på hajarna, sköldpaddorna och alla andra djur som fanns där. Detta var en perfekt utflykt då vädret utomhus inte visade sig från sin bästa sida.
Några bilder på fjärilarna och även på deras BB.
Nemo och gänget samt många mer simmade lungt och runt.
För alla er som inte kanske vet det, Felix ÄLSKAR sköldpaddor! Ett nytt gosedjur till samlingen blev det också denna dag, såklart!

Ännu är det inte vår!

Vad hände?! Vädret kan verkligen ändra sig snabbt! Ja, ja jag vet att det bara är februari, men ändå! Ena dagen är det vårväder med strålande, värmande sol och kryp som hittat sig fram. Andra dagen vinter med massa snö. 
Längtar verkligen efter våren!!!
Tisdag 18 februari.
Torsdag 20 februari.

Tomta

Haft en mysig helg på Tomta med Felix och Anders. Fick en hel del gjort, fixat med veden men även tagit det lugnt och njutit av ledigheten.  
 

Alla ♡-ans dag!

Önskar alla nära och kära en fin och underbar Alla ♡-ans dag. En extra kram till min lillebror Jonas som fyller 34 år idag!
Konstigt att han kan vara min lillebror då jag själv bara är 25 år ;-)

Grattis Ozzy!

Idag fyller "lilla" Ozzy tre år! ♡
Gizmo och Ozzy

Längtar efter sol och värme!

Då vädret varken kan erbjuda sol eller värme kan man göra som Sammy, njuta under värmelampan. Längtar efter vår/sommaren, utanför fönstret bara regnar och blåser det. 

Uppsala

En dag Uppsala med Felix och Anders. Först blev det Herpers Choise som är en affär utöver det vanliga när det gäller reptiler. Nya saker till Sammys terrarium blev det. Även värt ett besök för er som inte har reptiler utan "är intresserade".  Därefter blev det shopping,  därefter IKEA. Nöjd?, Ja!!

På väg...

Sitter i bilen på väg till Uppsala då vi fick stanna för detta gäng. Duktiga är de som använder övergångstället!

Zigge

Idag är lilla Zigge lite trött. Med all rätt! Han har gått från att vara en stolt man till att bli en "hen". Nä, han är fortfarande en fin man men dock inte så intressant för damer. Imorgon är han nog sitt vanliga bussiga jag! 

RSS 2.0