Varm choklad

Medan jag vimsar runt på Swedol njuter Felix av en kopp varm choklad!

Frissan

Har idag varit hos frissan och klippt och slingat håret. Är jätte nöjd med resultatet!

Färsna

Idag har jag varit på Färsna 4H gård med jobbet. Många gulliga djur, typiska bondgårdsdjur finns det där! Mysigt ställe att åka till med barn om man vill på utflykt, uppskattat av vuxna också för den delen!

Grattis kära bror!

Stort Grattis på födelsedagen Mikael! Hoppas du får en bra födelsedag! ♡

Dela

Jag ska dela min cola med dig pappa! ♡

Badring

Spelade för en timme sedan memory på statoil.se och fick precis ett besked att jag vunnit en xl-badring :)

Dålig tajming!

Inte nu igen! :( Under sommarhalvåret är det broöppning en gång i timmen. Vem hamnar inte i denna kön jämnt? Jo, jag! Men, men Felix är glad iallafall! :)

Midsommar

Här nedan är ett axplock av bilder från midsommarafton. Denna dag firade vi i familjen på Tomta tillsammans Lena, Roine och Siv-Britt. (samt fyra katter och två hundar)
Det var en trevlig dag/kväll! Vi slapp regnet som var på många håll i Sverige, men det var tyvärr bjöds det inte på någon vidare sommarvärme. 
 

Tjuvstart

Igår tjuvstartade jag genom att fira midsommar på jobbet (förskolan). Det blev sedvanlig dans runt stången och glass med jordgubbar i "stora" lass! Även solen har visade sig, vilket alltid är trevligt!
Idag är det på riktigt... ;)

One Direction

För lite mindre än en vecka sedan (lör 14/6) åkte jag med Julia och tre av hennes kompisar (Anna, Lina och Elin) till Friendsarena för att de skulle se på...
...One Direction (bild lånad av the sun)! 
De var dock inte ensamna, 46000 lyckliga tjejer och några få killar såg konserten denna kväll. Inte nog med det fick Julia se på 5 seconds of summer (ett annat uppskattat band), de var förband till 1D.
Under tiden som tjejerna var på konserten fördrev jag bla tiden på att gå på långpromenad. Det finns väldigt vackra promenadstråk vid arenan! Julia är glad = jag är glad, med andra ord en lyckad dag/kväll!

Grattis mamma/mormor!

Livet är som ett vin det blir bara mognare, klarare, godare och värdefullare för varje år! Massor av Grattis kramar på din 65 års dag! 

Skolavslutning

Min stora kille slutade fyran idag! När vi efter avslutningen gick ut från skolan sträckte han upp båda armarna i luften och sa "Yes, nu är jag fri!" 
Här är Felix med sin bästa polare, Anton och Max.

Paus...

Efter att ha busat omkring med varandra i det varma vädret kan det vara skönt att lägga sig i skuggan och vila

Älskade Felix!

Dagens selfie är på min älskade son, Felix och mig!

Nu eller aldrig!

Idag invigdes Västra vägen i Norrtälje. Under några timmar runt lunch fick man gå, cykla, springa, krypa (om man kanske kände för det) på vägen, därefter släpptes biltrafiken på. Denna väg kommer enbart i framtiden husera motorfordon. Nu eller aldrig! Vi (jag, Felix och Anders) gjorde som många andra och utnyttjade möjligheten att beskåda detta dyra projekt från något annat håll än från bilen, nämligen per cykel. På köpet fick vi motion :)

Flaggan i topp!

Flaggan i topp, idag firas Sveriges Nationaldag!
Vädret började lite molnigt (som när bilden togs), men utvecklades till en toppen dag med sommar värme och strålande sol.

Grattis Roine!

Idag har vi varit och firat min kära svärfar Roine på hans 70 års dag. Det bjöds på väldigt god mat och trevligt sällskap! 

RSS 2.0