Ny spis!

I fredags hämtade vi vår nya spis. Den installerades och sattes på prov. Sammanfattningsvis - mycket nöjd! Så smidigt med induktion!
I lördags var vi i Barkaby och på outletområdet hade många butiker black friday erbjudande. Det blev ett antal kastruller och stekpannor i varierande storlek för halva outlet priset 😊.

HLR

Har i kväll haft HLR utbildning på jobbet. Här på bilden är bästaste Sofie då hon kör sitt "träningspass". Väldigt nyttig och livsviktig kurs som jag förhoppningsvis slipper använda i verkliga livet!

Än har vintern inte kommit!

I helgen har vi varit i Tomta och fixat inför den antågande vintern...
Självklart blev det en runda i skogen också för att plocka årets sista skörd av svamp. Det var lätt att fylla korgen då många av trattkantarellerna såg ut så här 😃
Utslagen Zigge, jobbigt att utforska närmiljön 😴
 
 

Legobygge

Lego bygge med Gizmo framför brasan...
...för att senare leka med detta med Zigge som publik. 😺

Cozmonova/Naturhistoriska

Idag åkte jag och ungarna till Naturhistoriska riksmuseet för att titta på film på Cozmonova.
Naturhistoriska är verkligen en stor och ståtlig gammal byggnad!
Filmen på Cozmonova hette Galapagos, väldigt bra! Om jag säger så; jag blir inte mindre sugen på att åka dit! Gissa om Felix tyckte vissa bitar var bättre än andra...Galapagossköldpaddorna!
Förutom att titta på filmen gick vi en runda på museet. Vissa delar var avstängda för ombyggnad men det visste vi redan innan vi kom dit. Vi har varit där många gånger redan och denna gång var huvudmålet filmen.
Jag och min son här ovan!

1D

 
Vi hann knappt inte hem från London innan det var dax för nästa beställning. Denna gången var det lördagens biljettsläppet till One Directions konsert på Ullevi i Göteborg den 23 juni. Tur även denna gång, knep två biljetter! Med andra ord avslutades Julias vecka på topp :)

På väg hem

Det var då dax att lämna vårt hem för de senaste dagarna, Corus hotel. Vi har haft det bra där den lilla tid vi ändå faktiskt var där, mest för att sova. Det enda jag vill klaga på är att det var englas fönster och därmed ibland lyhört (vi hade inte fönster ut mot vägen), men trots allt nöjda.
På väg till flygplatsen passerade vi denna station igen. Vackra Notting Hill Gate! Inte alla linjer genom Notting Hill Gate passerar här genom tyvärr har jag märkt. Så vacker!
Vårt plan! Hej Sverige!
 

Fish & Chips

Självklart måste man prova Fish & Chips när man är är i London!

Kensington Palace

Vårt flyg till Arlanda gick 13.50 och därför gäller det att ta vara på tiden. Innan vi åkte till London Eye besökte vi än en gång Hyde Park. Vårt hotell låg granne med Hyde Park och bara 150 meter från Lancaster Gate underground (tunnelbannestation), bara Bayswater road emellan. Skönt och bekvämt att bo nära allt!
 

London by night

Sista bilden är på vårt hotell.

London Eye

Sista dagen i London (i torsdags, 30/11) åkte vi London Eye. Tänkte visa lite bilder därifrån :)
Vi kom dit 9.30 och 45 minuter senare efter vi hade åkt (tar ca 30 min) och handlat Fish & Chips ringlade sig kön lång. Själv gled vi bara in, så skönt! Vi kunde sett så mycket längre (fyra mil sägs det) om vädret varit klart. Däremot en kul upplevelse att lägga till listan!

RSS 2.0